bryllupsfoto-581

Gode råd til bryllup

Hvad er et bryllup?

Hvad er et bryllupHvad er et bryllup? Et bryllup er en følelsemæssig og smuk ceremoni, der holdes enten som en kirkelig eller borgelig vielse. Når man vælger at gifte sig er det for at fejre jeres kærlighed til hinanden. Et bryllup indgåes ofte også af juridisk betydning, så man sikrer hinanden og familien økonomisk.  Andre vælger at blive gift fordi det har en religiøs betydning for dem. For nogen har det at få Guds velsignelse i ægteskabet noget, der har en stor betydning for dem, når de gifter sig. Man får guds velsignelse når man bliver viet i kirken. Så hvad er et bryllup? Som du kan læse, kan et bryllup betyde flere ting, selvom mange mennesker gifter sig af kærligheden til hinanden.

Efter vielsen

efter vielsenEfter vielsen får brud og gom ofte taget deres officielle bryllupsbilleder. Bryllupsgæsterne tager hen til hvor jeres bryllup skal holdes og venter på i skal vende tilbage fra bryllupsfotograferingen. Det er en god ide at sige velkommen til jeres gæster med en velkomstdrink og nogle snacks, såsom nødder, chips eller fingermad. I de fleste tilfælde vælger de fleste brudepar at skære deres bryllupskage her. Vælger i et formiddagsbryllup, så er det en god ide med lidt fingermad, så jeres gæster får en let frokost inden aftenmåltidet.

Gode råd til den store dag

Gode råd til den store dagDer er så meget planlægning op omkring et bryllup, at man ofte, som brudepar føler at man kan have glemt noget på selve dagen. Læg nu bare jeres bekymringer fra jer, og nyd dagen, da i kan alligevel ikke gøre ændre noget nu. Pyt med hvis der mangler noget. Det er jo kun jer der ved det, hvis der altså virkelig mangler noget. Det er jeres kærlighed til hinanden i fejrer, ikke om der nu er husket at blive købt kager til kaffen.

Dagen går hurtigt

Tit hører man fra andre brudepar, at de synes den store dag gik alt for stærkt og de knap nok kan huske hvad der er sket. Sørg derfor at tage jer tid til at nyde bryllupsdagen. Planlæg eventuelt nogle små afbræk hvor det bare er jer to. Husk at snakke sammen under receptionen og bryllupsmiddagen, og få fortalt hinanden hvor meget i nyder dagen. Læs mere om bryllupsfest her.

Tradition eller ej ?

bryllupsfoto-411Det er ikke alle brudepar, der idag vælger at danse den traditionelle brudevals. Vælg et nummer, der har betydning for jer. Det betyder intet hvad andre synes det er rigtigt eller forkert. Det er jeres dag, HUSK DET!! I kan også vælge at danse fuldstændig tosset, hvis det er det i føler for. I behøver ikke lære de traditionelle bryllupstrin fra en vals for at have jeres første dans sammen som mand og kone. Lad ikke andre trække traditionerne ned over hovedet på jer, hvis i ikke har lyst. I bestemmer, det er jeres store dag.

Nyd nu dagen for pokker

Det kan godt være at dagen ikke forløber helt som den skal, men de små fejl og mangler, i nu mener der måtte være, vil ikke ødelægge brylluppet på nogen måder. Grin af det sammen og gå ud fra at det bare ikke var meningen, at det skulle være med til brylluppet. Nyd hinanden, maden og jeres gæsters selskab. Det i sig selv vil være med til at skabe en perfekt dag.